Wie we zijn

ApplicationNet streeft naar langdurige relaties zowel met haar klanten, medewerkers als leveranciers die gebaseerd zijn op vertrouwen, flexibiliteit en nuchterheid. Al ruim 10 jaar staan wij 24/7 voor onze klanten klaar.

 

ApplicationNet is dé partner voor Online Werkplek dienstverlening. We kennen onze klanten en zorgen ervoor dat zij en haar eindgebruikers altijd en overal zorgeloos kunnen werken. Op basis van onze klantgerichte organisatiestructuur leveren we een gestandaardiseerde en transparante dienst die we naadloos integreren met bedrijfsspecifieke applicaties van klanten. De state-of-the-art infrastructuur vormt samen met een hoge mate van self-service de basis voor onze dienstverlening.

ApplicationNet streeft naar langdurige relaties met klanten, medewerkers en leveranciers die gebaseerd zijn op vertrouwen, flexibiliteit en nuchterheid. Dit doen we iedere dag weer met betrokken en trotse medewerkers in een nuchtere bedrijfscultuur.

ApplicationNet B.V. is in 2002 opgericht als zusterbedrijf van Vertis B.V. - tegenwoordig Ordina - in Groningen. Sinds 2012 is ApplicationNet een dochteronderneming van KPN