Werkplek Online

ApplicationNet levert met Werkplek Online een complete oplossing waarmee onze klanten altijd en overal en met elk device toegang hebben tot hun volledige werkomgeving. We integreren al uw data en bedrijfsapplicaties tot één oplossing voor uw medewerkers. Met onze uitgebreide self-service tools voert u zelf de regie over uw IT-omgeving.

 • Betalen voor gebruik

  Betalen voor gebruik

  Geen investeringen meer in ICT?

  Bij ApplicationNet betaalt u voor gebruik en niet voor bezit. Op- en afschalen is zeer eenvoudig en wijzigingen ziet u realtime terug in uw online factuur. Zo heeft u altijd inzicht in uw ICT-kosten en alleen uw werkelijke gebruik factureren we maandelijks achteraf.

 • Self-Service

  Self-Service

  Wilt u zelf aan het stuur zitten?

  Dat kan. Met de self-service tools kunt u op zeer eenvoudige wijze zelf beheertaken uitvoeren zoals het toevoegen of verwijderen van gebruikers en applicaties en het koppelen van devices. Eindgebruikers worden optimaal ondersteund met al hun ICT vragen.

 • Veilig

  Veilig

  Veilig online werken?

  Onze dienstverlening leveren we vanuit de beveiligde CyberCenters van KPN in Nederland. ApplicationNet is als enige partij in Nederland gecertificeerd voor de combinatie ISO 27001 (informatiebeveiliging), NEN 7510 (informatiebeveiliging in de zorg), ISO 22301 bedrijfscontinuïteit) en ISO 20000 (IT Service Management).

 • Altijd up-to-date

  Altijd up-to-date

  Uw IT-omgeving altijd actueel?

  Een nieuwe versie van uw browser, uw Office-suite of de introductie van Lync binnen uw organisatie? Ook dat is onderdeel van onze standaard oplossing. Met Werkplek Online voldoet u blijvend aan de steeds strengere regelgeving en blijft u continu vernieuwen.